Arborina Relais – lyxa till det i La Morra

Vill du ha det bästa av Barolo? Då är Arborina Relais just det du söker!

Här bor du i stilfulla rum och sviter med egen balkong eller terrass med gräsmatta och en fantastisk utsikt från panoramafönstren. Alla rum är inredda i en varm modern italiensk design som skapar en ombonad och lyxig känsla. Det ligger vackert placerat mitt bland vinodlingar på en sluttning nedanför den charmiga byn La Morra i Barolodalen, där Piemonte är som vackrast!

Trots att Arborina inte är en producerande vingård så kunde vi inte motstå att erbjuda denna pärla. Poolen svalkar skönt och bilen får egen plats i hotellets garage. Dessutom har man ett SPA och en restaurang med en stjärna i Guide Michelin! Kunskapen om vin har de garanterat och därför blir vinprovningen här en resa bland områdets kända viner såsom Barolo, Nebbiolo och Barbaresco. Vill man göra fler vinprovningar kan man lätt botanisera bland vingårdar som ligger snubblande nära eller i de närbelägna byarna.

Arborina Relais passar för dig som vill överraska din kära, fira en bemärkelsedag eller bara vill kosta på dig lite extra.

Flygplats med internationella förbindelser är Milano, 2 timmar, Bergamo 2,5 timme eller Turin 1 timme bort.

Pris per person från 7.950 kr

I priset ingår:

Boende: 3 nätter i Junior Suite
Måltider: 3 frukost, 1 middag inkl vin på Osteria Arborina, 1 lunch inkl vinprovning ("Five Wines") på närbelägen vingård (5-6 min promenad, lunchen tar ca 3 timmar)

Övrigt som ingår:
En vinprovning av utvalda viner från trakten i Arborinas vinbar
Hyrbil (Fiat 500 eller liknande i klassen) i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka

Tillägg för extra natt: ​1.500 kr/person

”Cooking Class” (sker på närbelägen vingård)

2.195 kr/p vid  1-2 personer

1.695 kr/p vid 3-6 personer

Kontakta oss för bokning eller förfrågan

Junior Suit
_MG_4067 - kopia
_MG_4556 - kopia
_MG_4744