Costa Degli Ulivi – i hjärtat av Valpolicella

På en sluttning strax utanför Fumane i härliga Valpolicella, ligger detta utmärkta familjedrivna hotell och vingård.

Läget gör att man från gården har fin utsikt över områdets olivlundar och vinodlingar. Rum finns både med och utan balkong. Trädgården är stor med härlig gräsmatta, pool och tennisbana finns också. Restaurangen serverar utmärkta veronesiska rätter med mycket kärlek och tradition. Naturligtvis kan man prova gårdens viner och vill man delta på en matlagningskurs bokas det i förväg. Värdparet Luciana och Georgio och deras dotter Chiara kommer se till så att ni trivs.

Vill man kombinera en aktiv semester med att relaxa vid poolen är det inte långt till underbara naturupplevelser såsom Grotta di Fumane och vandringar i naturreservatet Molina med sina vattenfall. Valpolicella passar dessutom utmärkt för att cykla. Till kulturskatten Verona tar det endast 25 minuter med bil. Västerut, ca 45 minuter bort,  ligger Gardasjön med gigantiska vatten & lekland om man gillar det och trevliga byar vid sjökanten såsom Bardolino. Behöver vi säga att man reser genom vinodlingar både mot Verona och Gardasjön? Så vill man spontant stanna till och prova viner så finns det gott om ställen.

Coste Degli Ulivi är alltså utmärkt för familjer och grupper som vill kombinera mat och vin med kultur, natur och aktivitet.

Pris per person från 4.950 kr

I priset ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 vingårdsmiddag inkl vin, 1 lunch på närbelägen vingård (inkl vinprovning)

Övrigt som ingår:
1 vinprovning på Costa Degli Ulivi

Hyrbil (Fiat 500 eller liknande bil i klassen) i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka

Tillägg för extra natt: 695 kr/p
Extrabädd: 295 kr/natt.

Kontakta oss för bokning eller förslag

Poolen DegliUlivi_IMG_6206 (6)
Sala camino
mindre_balkondbild_IMG_6209
camera casa colonica