Fattoria di Corsignano – med utsikt över Siena

Fyra härliga dagar på ekologisk vin- och olivgård

Pris från: 5 150 kr/person
Fattoria di Corsignano***

Ungefär 10 km från Siena i Castelnuovo Berardenga ligger charmiga Fattoria di Corsignano på en av Toscanas oändligt många kullar. Det gör att man har fin utsikt över trakten med den kända medeltida staden som en trygg ”sky line” som fond. Gården producerar huvudsakligen Chianti Classico-viner, (ca 40 000 flaskor om året) och hela deras produktion av druvor, oliver och grönsaker är ekologiskt odlat. Restaurangen fokuserar på traditionella rätter som fint gifter sig med gårdens viner och i gårdsbutiken kan man köpa gårdens produkter och annat närproducerat.
Rummen och lägenheterna är inredda i traditionell rustik toskansk stil med en stilfull känsla. Vingården har pool och fina möjligheter för bröllop och andra festligheter. Här trivs familjer, par och mindre sällskap i en fantastisk inramning.

Pris per person: från 5 150 kr
I priset ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 lunch inkl. vin och en 3-rätters vingårdsmiddag inkl. husets egenproducerade vin.

Övrigt som ingår:
1 vinprovning på gården
Hyrbil i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka hämtas och lämnas på valfri flygplats ex. Florens, Pisa eller Bologna.

Tillägg för extranatt i dubbelrum: ca. 600 kr/person beroende på period.
Resdagar: torsdag-söndag (eller valfria dagar)

Exempel på övriga aktiviteter:

Matlagningskurs · Stadsvandring i Siena med vår auktoriserade guide · Golfdag på närbelägna Royal Golf La Bagnaia · Cykelturer i omgivningen

Fattoria Corsignano - en av våra fina vingårdar

Kontakta oss för bokning eller förslag