Pieve de´Pitti – vingårdscharm i Chianti

På en högt belägen kulle mellan Pisa och Volterra ligger denna genuina vingård.

Gården har en historia som befästning från 1100-, och 1200-talen och på 1600-talet låg en liten by i anslutning till borgen. Här bor man avskilt, då det är 4 km till närmsta by. Så för dem som vill landa i ett lantligt lugn är detta ett perfekt alternativ. Gården drivs av en familj, där mamma Ida står för hotelldelen, matlagning och festarrangemang, pappa Sergio sköter det mesta gällande gårdens underhåll och dottern Caterina är den skickliga vin- och olivoljeproducenten.

På denna gård finns både hotellrum i gårdsvillan och lägenheter fördelade i flera byggnader, både på gården och ca 500 meter längre ner i backen där en pool tillhör lägenhetshuset. Allt boende håller hög standard med vackert inredda rum med färg- och materialval i olika stilar. Här finns en stor trädgård med härlig pool för varma dagar under Toscanas sol. Gårdens egenproducerade viner, grappa, vinäger och olivolja ger dig fina smakupplevelser.

Priser från 5 150 kr/person

I priset ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 Frukost samt en 3-rätters middag inkl. husets egenproducerade vin. Det ingår även en härlig vingårdsvandring med vinprovning och lunch.

Hyrbil: FIAT 500 el. liknande i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Kontakta oss för ett förslag

Olivodlingar på Pieve de Pitti
Lantligt och lugnt läge