Italien i våra hjärtan

De många vindistrikten, den sköna naturen och de olika landskapen, för att inte tala om alla små vackra och charmiga byar på den italienska landsbygden och medeltida städer fulla av kultur och historia. Det är inte lätt att välja en ort bara så där. Vad söker du och hur ska du tänka? Låt oss hjälpa dig att välja!

Rad efter rad av vinstockar i ett oändligt vackert landskap – Barolo

Är syftet med din resa en romantisk weekend, mat och vin för hela slanten eller ska ni fira en högtidsdag? Ju mer vi får reda på i din förfrågan, desto lättare kan vi pricka in det rätta boendet för dig och ditt sällskap. Våra vingårdar och hotell är utvalda utifrån hjärta, erfarenhet och omdömen. De håller en hög standard som kan se ut på många olika sätt. Det de har gemensamt är en skön känsla av lantlig lyx, utmärkt service och en familjär stämning. De flesta producerar vin och olivolja, vissa säljer också sin egen grappa, honung, tryffel eller torkad svamp. Gårdarna ligger rimligt nära till en flygplats, på max 2,5 – 3 timmars avstånd. Våra gårdar finns från Valpolicella-området nära Gardasjön i norra Italien och ner till Italiens klack Apulien. Och vi är på ständig jakt efter vingårdar på andra intressanta platser och vindistrikt. Dessa gårdar jobbar vi med nu:

  • Valpolicella, Veneto: Vingården Corteforte, Costa Degli Ulivi, Corte San Mattia
  • Nära Bergamo: Vingården Coletto AgriBio Relais
  • Barolo i Piemonte: Vinproducenten Brezza/ Hotel Barolo, Arborina Relais
  • Toscana: Villa Relais Fattoria Valle, Vingården Fattoria di Corsignano, Vinslottet Castello di Gabbiano och Vingården Pieve de Pitti
  • Apulien: Gården Masseria Baroni Nuovi
    Läs mer under Våra gårdar