Lilla vingården Corteforte i Valpolicella

På tur i Valpolicella
Pris från 4 950 kr/person

Agriturismo Corteforte ***
Denna mysiga lilla vingård ligger i orten Fumane mitt i Valpolicella. Gården ligger i byn och mitt bland vinfält. Här låg på 1400-talet ett fort och idag är det enda kvarvarande tornet del av gården. I detta torn ligger fyra vackert inredda dubbelrum med dusch/wc. En klart annorlunda hotellbyggnad.

Ytterligare två dubbelrum rum finns i en angränsande byggnad och 300 meter från gården ligger villa Olivella med 2 dubbelrum samt kök och två badrum. Ett bra alternativ för familjer eller vänner som reser ihop och som vill ha lite eget utrymme. Intill Corteforte finns en välrenommerad vinrestaurang. Här äter du din frukost och också den vinprovningslunch och middag som ingår i paketet.

Corteforte är en liten och enklare vingård, mysig och genuin, perfekt som utgångspunkt för en upptäcktsresa till alla vingårdar i området med bland annat de goda Amaronevinerna. Det tar bara 20-25 minuter med bil om du vill uppleva Gardasjön.

Närmsta flygplats är Verona, 20 minuter från Corteforte.
Hyrbil ingår i alla våra paket. Vi bokar den för hämtning på flygplatsen Verona eller annan flygplats som du bestämmer.

Pris: 4 950 kr/person

I priset ingår:

Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/toalett

Måltider: Frukost 3 dagar, en vinprovningslunch på Enoteca di Valpolicella samt en 3-rätters middag inkl. vin

Övrigt som ingår:
 Hyrbil: FIAT 500 el. liknande i 4 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.