Lilla vingården Corteforte i Valpolicella

På tur i Valpolicella
Pris från 3 950 kr/person

Agriturismo Corteforte ***
Denna mysiga lilla vingård ligger i orten Fumane mitt i Valpolicella. Gården ligger i byn och mitt bland vinfält. Här låg på 1400-talet ett fort och idag är det enda kvarvarande tornet del av gården. I detta torn ligger fyra vackert inredda dubbelrum med dusch/wc. En klart annorlunda hotellbyggnad.

Ytterligare två dubbelrum rum finns i en angränsande byggnad och 300 meter från gården ligger villa Olivella med 2 dubbelrum samt kök och två badrum. Ett bra alternativ för familjer eller vänner som reser ihop och som vill ha lite eget utrymme. Intill Corteforte finns en enklare restaurang. Här äter du din frukost och också den middag som ingår i paketet.

Corteforte är en liten och enklare vingård, perfekt för en eller två nätter på en upptäcktsresa i området med bland annat det goda Amaronevinet. Här finns många vingårdar att besöka och du har också nära till Gardasjön. Observera att detta paket bygger på 2 nätter.

Närmsta flygplats är Verona, 20 minuter från Corteforte.
Hyrbil ingår i alla våra paket. Vi bokar den för hämtning på flygplatsen Verona eller annan flygplats som du bestämmer.

Pris: 3 950 kr/person

I priset ingår:

Boende: 2 nätter i dubbelrum med dusch/toalett

Måltider: Frukost 2 dagar, en lunch samt en 3-rätters middag inkl. vin

Övrigt som ingår:
En vinprovning på gården 
Hyrbil: FIAT 500 el. liknande i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats. 

Cortefortes karaktäristiska torn bland vinfälten