Nyhet – Road Trip i Norra Italien

Nu lanserar vi ett nytt koncept för dig som vill bila runt i norra Italien.

Veneto, Lombardiet och Piemonte. Tre fantastiska regioner i norra Italien där vackra berg, sjöar och trevliga byar ligger som på ett pärlband mellan vinodlingar. Är du såld på Amarone eller Nebbiolo-viner är detta verkligen turen för dig. Du kommer att kunna uppleva Verona, Valpolicellas vackra vinområde, Franciacorta med sina mousserade viner och lilla vackra
Lago d´Iseo. Dessutom stekheta området Langhe.

Ni kommer att bo på tre olika vingårdar i tre olika regioner. Två nätter på varje vingård gör att du hinner både njuta och uppleva massor. På alla tre ställena kommer ni att få en vingårdsmiddag inklusive vin och en vinprovning, dessutom ingår frukostar.

Vill ni lägga på ytterligare en natt här eller där går det utmärkt. Kanske ger det utrymme för tid till att hyra cyklar, vandra eller gå en matlagningskurs. Och väljer du att ta tåget eller flyga så ordnar vi med hyrbil.

I upplägget ingår 6 nätter med frukost, 3 vingårdsmiddagar med vin och tre vinprovningar. Du bor i strax utanför Verona, i närheten av Lago d´Iseo och i närheten av Barolo.

För dig som reser med egen bil
Pris per person i dubbelrum m dusch/wc:  7.950:-

För dig som vill ha hyrbil inkluderat
Pris person i dubbelrum m dusch/wc: 9.450:-

Kontakta oss för bokning eller förfrågan

Rad efter rad av vinstockar i ett oändligt vackert landskap - Barolo
Utsikt med dukat bord_home 6
poolvy_IMG_5875 - kopia (3)