Nyhet – Road Trip i Toscana

Nu lanserar vi ett nytt koncept för som dig som vill resa runt några dagar.

Vill du bila runt och uppleva ljuvliga Toscana? Då är detta turen för dig! Toscana bjuder på böljande grön landsbygd med medeltida byar, borgar och vingårdar överallt. Charmigt och rustikt, vänligt och varmt.

Vi har lagt upp ett paket med 6 övernattningar på tre olika platser i vindistriktet Chianti i de centrala delarna av landskapet. Du bor två nätter på varje vingård vilket gör att du både hinner njuta och uppleva massor. På alla tre orterna kommer ni att få en vingårdsmiddag inklusive vin och en vinprovning, dessutom ingår frukostar.

Vill ni lägga på ytterligare en natt här eller där går det utmärkt. Kanske ger det utrymme för tid till att hyra cyklar, vandra eller gå en matlagningskurs. Kanske passar du på att uppleva pärlor som Siena och Florens. Och väljer du att ta tåget eller flyga till Italien så ordnar vi med en hyrbil som står och väntar på dig.

I upplägget ingår 6 nätter med frukost, 3 vingårdsmiddagar med vin och tre vinprovningar. Du bor strax norr om Siena, i närheten av Greve in Chianti och strax utanför Volterra.

Resa med egen bil: Pris per person i dubbelrum m dusch/wc:  7.950:-

Med hyrbil inkluderat: Pris per person i dubbelrum m dusch/wc:  9 450:-

Kontakta oss för bokning eller förfrågan

Trädgård FV
Hemtrevlig lägenhet
Country-Room-7-1-300x200