Relais Casa Sobrero – episkt panoramaläge i Langhe

I utkanten av den lilla medeltida byn Castiglione Falletti ligger den familjeägda vingården Sobrero. Relais Casa Sobrero vilar på en gammal husgrund från slutet av 1800-talet, vilken man ser spår av i frukostmatsalen men i övrigt går hotellets inredning i en modern avskalad italiensk stil.

Utanför fönstren breder familjens vinodlingar ut sig och själva vinmakeriet ligger 200 meter längre ner. Hit är du naturligtvis inbjuden till en visning och att provsmaka gårdens egna viner. Att Casa Sobrero inte har egen restaurang är inget större bekymmer då det finns flera att välja mellan på kort gångavstånd. Vi bakar in en trerätters vinmiddag på lämpligt ställe i paketet.

Vill du ut och vandra går det vandringsleder som förbinder de tre byarna direkt utanför Casa Sobreros husknut. Bland annat den trevliga routen Bar to Bar som binder ihop Barolo med Barbaresco. Det finns också ett par e-bikes att hyra. Casa Sobrero passar dig som uppskattar en avslappnad atmosfär, vill utforska denna ljuvliga del av Langhe, njuta vid poolen och av utsikten och bara relaxa. Helt perfekt!

Pris per person från 5.150 kr

I vårt grundpaket ingår:

Boende: 3 nätter i dubbelrum m dusch/wc.
Måltider: 3 frukost, 1 middag inkl vin på närbelägen restaurang, 1 lunch inkl vinprovning ("Five Wines") på en vingård på andra sidan dalen (vin- lunchen tar ca 3 timmar)

Övrigt som ingår:
En vinprovning av gårdens egna viner.
Hyrbil (Fiat 500 eller liknande i klassen) i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka

Tillägg för extra natt: ​750 kr/person

Kontakta oss för bokning eller förfrågan

vy_trädgård_lobby_IMG_5881 - kopia
interior_lobby_IMG_5880 - kopia (2) - kopia
poolvy_IMG_5875 - kopia (3)
camera_rosso_mod30 - kopia (2)