Reslusten tog över för Simon och Petra

Simon och Petra på Restaurant Brezzas terrass i Barolo.

Gör som Simon och Petra! De höll på att längta ihjäl sig efter Italien och vi hjälpte dem med en resa till Barolo i juli. Så här skriver de om sin upplevelse i ett lite annorlunda Italien:

” Vi har haft en underbar resa med massa god mat och dryck. Allt har funkat ungefär som vanligt under resan och i Italien. Under resan ner fick vi bära munskydd hela vägen förutom när vi satt på restauranger och åt vid mellanlandning, samt när vi fick snacks på flyget. Vi blev tempade (lasertermometer) när vi skulle in i Italien från flygplatsen. Utöver det fick vi sprita händerna samt bära munskydd när vi gick in i butiker och på vingårdar, men när vi väl kommit på plats vid bordet så var det ok att ta av. Servicepersonal har det dock i princip hela tiden. Allt som allt kändes det väldigt tryggt och säkert, och aldrig besvärande – bara lite ovant.

Själva resmålet var underbart; otroligt trevliga människor, fantastisk mat och otroligt välordnade vinprovningar. Framförallt vår vinprovning på Agricola Marrone uppskattade vi något enormt! Köpte med oss en hel del hem… 🙂

Det var rätt lite folk mot hur det brukar vara fick vi veta, förutom på helgen då italienarna själva reste. Det gjorde oss ingenting utan det var lugnt och skönt och lätt att ta sig fram. Perfekt resmål (både orten och hotellet, Barolo) om man som vi ville kombinera sol vid poolen med vandring och vinprovningar.

Stort tack för en underbar resa! Det var inte första gången vi tog hjälp av er, och definitivt inte sista :)”

Vinprovning på Vingården Brezza ( Hotel Barolo)

Vi tackar för förtroendet och önskar Simon och Petra välkomna åter!