Våra vingårdar

De många vindistrikten, den sköna naturen och de olika landskapen, för att inte tala om alla små vackra och charmiga byar på den italienska landsbygden och medeltida städer fulla av kultur och historia. Det är inte lätt att välja en ort bara så där. Vad söker du och hur ska du tänka? Låt oss hjälpa dig att välja!

Våra gårdar är utvalda med hjärtat! Det är platser som vi själva gillar och där värdskap och service är honnörsord. Vi har letat efter en skön känsla och det är ibland viktigare än att allt är tipp topp och designat av senaste snitt. Ofta är det små gårdar med egen vinproduktion och en tydlig stolthet över sitt hantverk. De håller en hög standard som kan se ut på många olika sätt. Det de har gemensamt är en skön känsla av lantlig lyx, utmärkt service och en familjär stämning. De har också en fantastisk utsikt – så att du känner att du svävar bland molnen på din härliga resa! De flesta producerar vin och olivolja, vissa säljer också sin egen grappa, honung, tryffel eller torkad svamp.

Vissa av våra gårdar är inte ens gårdar. Det kan helt enkelt vara ett hotell och som ligger på en fantastisk plats och som alltid ligger rimligt nära att nå från din flygplats. Ett ställe vi inte kunde motstå och som har vinodlingar och vinproducenter runt hörnet.

I våra paket ingår alltid minst en vinprovning, en lunch och en vingårdsmiddag. Dessutom ingår en hyrbil av mindre modell som väntar vid din flygplats eller tågstation. Paketen utgår från tre nätter men det går utmärkt att lägga till en eller flera nätter, eller kombinera två olika vingårdar. Hyrbilens storlek går också att ändra, ja det mesta går att fixa. Det är bara att skicka en förfrågan så gör vi vad vi kan för att skapa den perfekta vingårdsupplevelsen för dig.

Vill du köra egen bil till Italien? Inga problem, vi kan anpassa våra paket utan hyrbil, kontakta oss så hittar vi en lösning för just dig!

Välkommen att botanisera bland våra gårdar som ligger i några utvalda delar av Italien:
Lombardiet och Veneto
Piemonte – Langhe
Toscana
Men vi har också en fin gård i Italiens klack Apulien.