Corte San Mattia – med utsikt över Verona

Med ett betagande läge på en bergssluttning ligger Corte San Mattia, och nedanför ligger Verona stad. Utsikten från Corte San Mattias trädgård är något helt unikt och otroligt vackert! Frukost och middag intas från restaurangens terrass där vartenda bord har denna strålande utsikt.

Gården består av flera olika byggnader och boendealternativ. I huvudbyggnaden ligger receptionen och restaurangen. Här finns också charmiga rum som har egen terrass och trädgården direkt utanför. Flera av dem har utsikt över staden. 300 meter från huvudbyggnaden ligger ”La Vineria”. Här bor du praktiskt taget mitt på vingården med dess vinkällare och produktionsavdelning. Rummen på La Vineria finns i två olika byggnader och är fina med sina ljusa färger och hemtrevliga textilier. Även dessa rum har utsikt över vinodlingar och dalgången längs bergssidan och vissa har egen terrass.

På Corte San Mattia blir du väl omhändertagen och vinprovningen som ingår i paketet sker naturligtvis av deras egen produktion signerad Giovanni Ederle. Restaurangen har inte öppet för lunch. Därför har vi istället valt att lägga till en picknick-korg med italienska delikatesser som ni kan avnjuta i trädgården, bland vinraderna eller ta med vart som helst. Pool finns inte men trädgården har mycket skugga att erbjuda och vyn är helt fantastisk, sa vi det?! Vill man åka och bada kan vi rekommendera en tur till Gardasjön som bara ligger 45 minuter från Verona.

Det tar endast 7-8 minuter med bil ner till Verona och till Valpolicellas vackra vindistrikt 15-20 minuter. Verona flygplats är naturligtvis närmst, men kolla gärna också på flyg till Bergamo (2 timmar), Milano (2,5 timme) eller Bolonga (1,5 timme).

Pris per person från 4 950 kr
I priset ingår:

Boende: 3 nätter i dubbelrum m dusch/wc
Måltider: 3 Frukost, 1 picknick-lunch inkl vin, 1 vingårdsmiddag inkl vin.

Övrigt som ingår:

1 vingårdsvisning med vinprovning (i samband med vingårdsmiddagen)
Hyrbil i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka. Hämtas på valfri flygplats.

Tillägg för extra natt i dubbelrum: 695 kr/person

Kontakta oss för bokning eller förfrågan

dukade bord m vy_MMKC4365
egen_CSM_terrass_vårt rum_IMG_6191