Villa Buonvisi – en liten bit paradis söder om Lucca

8A8E060D-59AF-4E59-9A11-9D7450908A55

Bara 5 km söder om den ringmursomgärdade staden Lucca ligger denna charmerande medeltida villa som ett smycke i landskapet.  Villan byggdes på 1500-talet av den förmögna familjen Buonvisi från Lucca, som ett sommarviste utanför stadsmurarna. Idag är villan ett hotell främst för lite större sällskap så att gruppen kan husera i villan själva utan andra gäster. Perfekt för en företagsgrupp, för din yogagrupp eller ett bröllop.

egen_IMG_0303
IMG_4891
IMG_6999

Villan tar emot 24 gäster och på gården finns också två lägenheter som också kan hyras för ytterligare plats för sällskapet så att upp emot 40 personer kan få plats. Den lummiga trädgården erbjuder pool med däcksstolar och solsängar och tennisbana. Vin- och olivodlingar omger gården och närheten till Lucca, Pisa och havet ger ytterligare en attraktiv dimension i denna underbara del av italien.

IMG_E2004-3
egen_IMG_0289

Här kan ni njuta av en rustik pizzakväll från gårdens egen pizzaugn eller hälsa på hos den matglada grannen Franca för en toscansk middag. Kanske en matlagningskurs, vinprovning eller guidad cykeltur kan locka? Villans kök står till er disposition för att ni ska kunna laga er egen mat eller så hyr ni in en kock som trollar fram den ena läckerheten efter den andra.

Vi är glada att få samarbeta med Villa Buonvisi för grupper där vi skräddarsyr er vistelse. Under vissa tider på året öppnar man upp för enskilda rumsbokningar och då paketerar vi gärna med hyrbil, middag och vinprovningar, på det sätt så som våra paket vanligtvis ser ut.

Kontakta oss för pris- och upplevelseförslag.