Vingårdsupplevelse – på egen hand

Vingårdsupplevelse – på egen hand

Att bo på vingård är en fantastisk upplevelse och något många drömmer om. Speciellt i Italien! Genom oss får du alltid ett startpaket på 3 nätter i dubbelrum, 3 frukostar, 1 lunch, 1 trerätters middag samt minst 1 vinprovning. Dessutom ingår en mindre hyrbil som du hämtar och lämnar på lämplig flygplats.        

På våra gårdar inbjuds du att ta del av ett fascinerande vinhantverk och historia, visningar av vinproduktion, vinkällare och naturligtvis vinprovningar. Lägg därtill de varma sammets-mörka nätterna med cikadornas spel, medan du njuter av doft och smak från ett prisbelönt vin som stilfullt ackompanjerar ljuvlig italiensk mat.

Det går utmärkt att kombinera både två och tre boenden för att skapa en längre vistelse. På så sätt kan du köra runt till flera vindistrikt. Vill ha ytterligare en vinprovning, en matlagningskurs eller någon annan aktivitet i paketet hjälper vi gärna till med det. Ta en titt under rubriken Våra gårdar i menyn och förverkliga drömmen tillsammans med nära och kära, du också!

Kontakta oss för förfrågan