Charmiga Chianti – Toscana Road trip

Charmiga Chianti - Toscana Road trip

Det finns så mycket att upptäcka i Toscana och bästa sättet är naturligtvis att bila runt.
Toscana bjuder på böljande grön landsbygd med medeltida byar, borgar och vingårdar överallt. Charmigt och rustikt, vänligt och välkomnande med hög mysfaktor överallt!
Intresserad? Då är denna turen något för dig!

montefioralle (1)

Vi har lagt upp ett paket med sex övernattningar på tre olika platser i vindistriktet Chianti, mellan Florens och Siena. Du bor två nätter på varje vingård vilket gör att du både hinner uppleva massor. På alla tre orterna kommer du att få en vingårdsmiddag inklusive vin och en vinprovning, dessutom ingår frukostar.

Vill du lägga på ytterligare en natt här eller där går det utmärkt. Det ger mer utrymme för att hyra cyklar, vandra eller gå en matlagningskurs. Kanske passar du på att uppleva kulturpärlor som Siena och Florens och i så fall behövs det en heldag för det.

Rad 177_IMG_5240

I upplägget ingår 6 nätter med frukost, 3 vingårdsmiddagar med vin och 3 vinprovningar. Du bor strax norr om Siena (Fattoria di Corsignano), i närheten av Greve in Chianti (Fattoria Valle) och strax utanför Volterra (Pieve di Pitti) eller i San Gimignano (Villa Palagetto).

 

Resa med egen bil:
Pris per person i dubbelrum: från 7 750 kr

Med hyrbil inkluderat:
Pris per person i dubbelrum: från 9 250 kr

Paketet kan varieras utifrån dina önskemål.
T ex 3+3 nätter eller 2 + 4 nätter på två vingårdar. Allt i mån av plats.