Villa Buonvisi - en liten bit paradis söder om Lucca

buonvisi_villa_IMG_0289

Den 500 år gamla villan är omgiven av vinodlingar och olivlundar och man producerar både vin och det ”gröna guldet”, Extra Virgin Oliv Oil. Man gör även Arancello, en variant med apelsiner i stället för citroner som är brukligt i den traditionella Lemoncellon, som man också gör.
I olivlunden ligger tennisbanan och intill villan kan du njuta av poolen och den lummiga trädgården med sina gräsmattor.

8A8E060D-59AF-4E59-9A11-9D7450908A55

Detta är det perfekta boendet för en grupp, oavsett om det är ett företag, en stor familj, bröllopsfesten, cykel- eller yoga gruppen. Här är nämligen principen att man hyr hela villan åt ett sällskap för upp till 24 personer. Ett par lägenheter i en gårdshuslänga går också att inkludera i gruppens boende, då kan man vara 34 personer. Gården har sin egen gedigna vedeldade pizzaugn, så pizzakväll brukar vara en given kvällsaktivitet.
Kontakta oss för offert.

Blå rumet_VillaB

Rummen i villan är stora och har privat dusch/wc. De är smakfullt inredda för att passa in i den antika stilen. Vissa har himmelssängar – en riktigt romantisk dröm, helt enkelt. Det finns flera stora sällskapsutrymmen, ett fullt utrustat kök till disposition för gruppen och matsal.
Villan har AC, fritt WiFi och gratis parkering.

Avstånd till flygplats:
Pisa ca 20 km
Florens ca 70 km

IMG_5976

Närheten till Lucca och Pisa är naturligtvis en fördel och det är inte heller så långt till medelhavskusten om man längtar efter salta bad. Det finns gott om trevliga vägar att cykla på uppåt bergen eller i det lantliga landskapet med grönskasodlingar. Gårdens värdinna kan ge fina tips på vandringsslingor i närheten. En utflykt till Montecatini Terme, berömt för sina termalbad, men också för sitt linbanetåg "funicolare" upp till mysiga Montecatini Alto.