Arborina Relais - lyxa till det i La Morra

Juniorsvit_MG_4669_mindre

Arborina Relais passar för dig som vill överraska din kära, fira en bemärkelsedag eller bara vill kosta på dig lite extra.

Trots att Arborina inte är en producerande vingård så kunde vi inte motstå att erbjuda denna pärla. Poolen svalkar skönt och bilen får egen plats i hotellets garage. Dessutom har man ett SPA, en bistro och en lite lyxigare restaurang.

Här reserverar man tid både i spa och pool för att du garanterat ska få en solstol vid den lilla ytan som omger poolen. Önskar du behandlingar behöver det bokas i förväg.

Gott om vin har de garanterat och i vinbaren finns områdets kända viner såsom Barolo, Nebbiolo och Barbaresco med fler. Med utgångspunkt från Arborina kan du lätt botanisera bland vingårdar som ligger snubblande nära eller i de närbelägna byarna.

svit_MG_4650_förminskad

Pris per person från 10 950 kr 

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i Junior Suite
Måltider: 3 frukost, 1 middag inkl vin på Osteria Arborina, 1 lunch inkl vinprovning ("Five Wines") på närbelägen vingård (8-10 min promenad, lunchen tar ca 3 timmar)

Övrigt som ingår:
En vinprovning på närbelägen vingård.
Hyrbil (Fiat 500 eller liknande i klassen) i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg eller tågresan bokar du själv.

Vinrum_MG_5101_förminskad

Rummen, eller sviterna, har alla egen balkong eller gräsmatta att sätta fötterna på. Sobert och lyxigt inrett med allt du kan önska av ett topphotell. Utanför trädgården ligger vinodlingar på den vackra sluttningen nedanför La Morra.

Gratis WiFi och parkering i garage.

Avstånd till flygplatser:
Turin ca 70 km
Milano ca 165 km
Bergamo ca 212 km

_MG_4067 - kopia

Poolhäng och spa i all ära men en utflykt utanför grindarna bör du faktiskt ta! Området runt Barolo och La Morra är fantastiskt och det finns mycket att hitta på. Ta dig upp till La Morra och njut av den lilla staden och utsikten från torget Piazza Castello. Det är verkligen värt besväret.

Cykla eller vandra till otaliga vingårdar i området eller en längre tur på den utmärkta leden Bar to Bar (Barbaresco to Barolo).

Missa inte borgen mitt i Barolo by, Castello di Barolo med vinmuseet WiMu - mycket sevärt.
Besök tryffelstaden Alba ca 30 min norr om Barolo. Här finns också Ferrero Rochers tillverkning av hasselnötspraliner