Buonamico Wine Resort

Buonamico Wine Resort - Montecarlo di Lucca

Terrass_restaurnag_bonamico
pool1_bonamico

Detta är vingården för dig som uppskattar spännande design och exklusivt inredda rum. Man kan inte annat än imponeras över byggnadens arkitektur som direkt kommer till uttryck i entréplanet där reception och restaurang ligger. Utanför Ristorante Syrah kan du njuta av en stor härlig terrass med olika rum för att avnjuta mat, dryck och trevligt sällskap. Dessutom kan du vila ögonen på den böljande omgivningen och på lilla byn Montecarlo på bergstoppen mittemot.

Pris per person:  från 8 950 kr 

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 lunch med vin, vingårdsmiddag inkl vin

Övrigt som ingår:
1 vinprovning på Bounamico samt 1 vinprovning på närbelägen vingård.

Hyrbil: FIAT 500 el. liknande storlek i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka.
Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg- eller tågresan bokar du själv.

Dubbelrum Bonamico
Vy mot Montecarlo_terass_IMG_8694-1

De eleganta och rymliga rummen har antingen terrass eller balkong. Frukosten serveras på rummet vilket många uppskattar för att få den optimala lyxiga sovmorgonskänslan. Ytterligare en våning ner i sutterängplanet ligger relaxavdelningen med en mindre inomhuspool, rum för behandlingar och direkt utanför i trädgården ligger utomhuspoolen med solbäddar.

Vinkällare och vinbutik ligger i en separat byggnad på gården och det är här vinprovningen äger rum. Bounamico Wine Resort ligger mitt emellan Montecatini Terme och Lucca, cirka en mil åt vardera håll.

Avstånd:
15 kilometer till Lucca och Montecatini Terme,
30 km till Pisa
60 km till Florens

 

Förutom Florens och Lucca, som båda kräver sin tid, finns det en hel del annat trevligt att se och göra i närheten. En tur till termalbadorten Montecatini Terme och den trevliga lilla tågturen upp till Montecatini Alta, är ett måste. I grannbyn ligger Pinocchiomuseet, Fjärilshuset och den vackra trädgården på Villa Garzoni. Sydost om Montecarlo ligger också nära den lilla staden Vinci där den berömde vetenskapsmannen Leonardo da Vinci kommer ifrån, räkna med 45 minuter till Vinci och besök gärna museet.