Castello Bonaria

DJI_0723
juniorsuite-castellobonaria-6

NYHET inför 2024!

Hotellet byggdes på 1800-talet och flirtar tydligt med medeltidens arkitektur − en ”borg” med fyra torn. Bonaria håller en estetiskt väl genomtänkt inredning för maximal komfort och till lyst för ögat, både i sällskapsutrymmen som hotellrum. Du bor juniorsviter med egen terrass. Önskar du uppgradera kan du bo i någon av sviterna eller de trevliga sviterna som ligger i tornen.

Bonaria passar lika bra för en romantisk weekend som för lite större sällskap som vill fira något. Kanske är det här nästa konferens för ditt företag ska kombineras med Toscanas goda mat och vin. Här finns en härlig trädgård med eget kapell, ett poolområde med havsutsikt och ett SPA! Vinproducenten Monte Solaio ligger i direkt anslutning till hotellet.

Pris från 8 250 kr/person

I vårt pris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum/juniorsvit m dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 trerätters middag inkl. vin samt 1 lunch på hotellet.

Övrigt som ingår:
En vinprovning på Monte Solaio samt en på en vingård i området

Hyrbil: Fiat 500 eller liknande bil i 3 dygn, inkl. själriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på vald flygplats.
Flygresan bokar du själv.
Avstånd till flygplats:
Pisa  ca 10 km
Florens ca 145 km

apertura-wellness
750_4438

På 5 minuter med bil når du byn Campiglia Marittima (eller promenera ca 40 minuter). Här finns ett gruvmuseum med turer in i gruvan. Passa på att besöka trevliga vinbyn Bolgheri! Trevlig by med många vinbarer och namnkunniga vingårdar runtomkring byn, det tar ca 30 minuter dit.

Den lilla strandbyn Marina di Castagneto Carducci, med strandklubbar som hyr ut solstolar och parasoller och många små restauranger, når du på 20 minuter. Missa heller inte mysiga bergsbyn Castagneto Carducci, 15 minuter från stranden rakt österut på en kulle. Byn har flera trevliga butiker och restauranger. Vissa med solnedgångsläge!

Bonaria har samarbeten med olika aktivitetsföretag för till exempel ridning och cykling med instruktör/guide. Cyklar kan hyras och levereras till ditt boende.

Är du kultur- och historieintresserad finns på nära håll mycket att upptäcka. Dalgången Val di Cornia har flera arkeologiska utgrävningar, museer och borgar och parker med vandringsleder med mera att utorska. Eller besök Volterra och Guarnacci museet för etruskisk kultur- och arkeologi.

Om du har mer tid och vill uppleva havet och vacker natur är några dagar på ön Elba ett tips. Färjan går från Piombino och tar drygt 2 timmar till hamnen i Portoferraio. Där kan du också se Napoleons hus Villa dei Mulini på fästningsområdet.

 

S_sittgrupp
S_poolutsikt
S_terrass trädgård