Charmig road trip i Toscana

Charmig road trip i Toscana.

Det finns så mycket att upptäcka i Toscana och bästa sättet är naturligtvis att bila runt.
Toscana bjuder på böljande grön landsbygd med medeltida byar, borgar och vingårdar överallt. Charmigt och rustikt, vänligt och välkomnande med hög mysfaktor överallt!
Intresserad? Då är denna turen något för dig!

montefioralle (1)

Vi har lagt upp ett paket med sex övernattningar på tre olika platser i urval ur vårt sortiment av vingårdar. Du bor två nätter på varje vingård vilket gör att du hinner uppleva massor. På alla tre orterna kommer du att få en vingårdsmiddag inklusive vin och en vinprovning, dessutom ingår frukostar.

Vill du lägga på ytterligare en natt här eller där går det utmärkt. Det ger mer utrymme för att hyra cyklar, vandra eller gå en matlagningskurs. Kanske passar du på att uppleva kulturpärlor som Siena och Florens och i så fall behövs det en heldag för det.

Vill du kombinera två olika regioner, till exempel Toscana och Piemonte, går det bra. Tänk bara på att avsätta minst 5 timmar i restid mellan regionerna.

Rad 177_IMG_5240

I upplägget ingår 6 nätter med frukost, 3 vingårdsmiddagar med vin och 3 vinprovningar. Du bor på några av våra vingårdar från Monforte di Lucca i norr till strax norr om Siena i söder.

Läs om våra vingårdar i Toscana här

 

Resa med egen bil:
Pris per person i dubbelrum: från 8 150 kr

Med hyrbil inkluderat:
Pris per person i dubbelrum: från 10 150 kr

Paketet kan varieras utifrån dina önskemål.
T ex 3+3 nätter eller 2 + 4 nätter på två vingårdar. Allt i mån av plats.