Coltivare Agri Relais

Il Vino Junior Suite
Alpvy_liggande

Denna exklusiva lilla gård ligger strax utanför La Morra. Coltivare Agri Relais har fem smakfullt inredda rum med dusch/wc varav två är något större i två plan, vilket kan passa familjen med lite äldre barn.

Avgiftsfri parkering samt wifi. Rummen har egen ingång från en gemensam balkong på plan två. I anslutning till rummen ligger också en bokningsbar liten finsk sauna med bästa utsikten.

Och så var det det där med utsikten! Förutom dalen nedanför ses i bakgrunden de sydvästra delarna av den ofta snötäckta alpkedjan. Mitt i blickfånget står den pyramidformade och ståtliga alptoppen Monte Viso med sina dryga 3800 meter. En magnifik panoramabild som man inte ser sig mätt på i första taget!

Pris: från  8 950 kr/person  

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 lunch inkl. vinprovning på en vingård i närbelägen by samt en 4-rätters middag inkl. husets egenproducerade vin.

Övrigt som ingår:
En vinprovning av gårdens egna viner.
Hyrbil: FIAT 500 el. liknande i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg- eller tågresan bokar du själv.

Coltivare_Relais_Ristorante_Camino-1920x1075
tastingroom_2_brandini

En stor inhägnad gräsmatta, pool och några träd för skön skugga gör trädgården till en oas att trivas i.

I andra delen av byggnaden ligger vinbutik, vinmakeriet och en trappa ner i vinkällaren finns ett trevligt rum för vinprovning.

Både familjen och medarbetarna är måna om och har stor respekt för naturen och hållbarhet, därför odlar man alla sina grönsaker och örter helt ekologiskt och vinerna är ekologiskt certifierade.

Naturligtvis hämtar kocken sina örter och grönsaker från gårdens köksträdgård och hönsen levererar frukostäggen. Här äter man gott i den nyrenoverade restaurangen som har öppet för lunch och middag alla dagar utom måndag och tisdag. Ett chambre separé, öppet mot köket, passar för mindre sällskap. Här finns också en bar. Visste du att Coltivare har tillägnats  en grön stjärna i Guide Michellin 2024? Den gröna stjärnan får man om man är en restaurang som ligger i framkant med hållbar gastronomi! Fantastico!

Avstånd till flygplatser:
Turin ca 96 km
Genua ca 150 km
Milano Malpensa ca 190 km

 

 

En absolut fördel med att bo på Coltivare Agri Relais är att kunna promenera till byn La Morra på bara 20 minuter. Här finns en hel del restauranger och vinbarer och missa inte torget högst upp, med utsikten åt den östra sidan, där landskapet är mer som en ”berg- och dalbana” med sina rundade kullar.

Langhe är ett vackert kuperat område med massor av vin- och hasselnötsodlingar. Här ligger de gamla vackra byarna tätt i det böljande landskapet. Vill man hyra el-cyklar, för att kunna njutningscykla, kan de levereras direkt till Coltivare. Vandringsslingor går kors och tvärs i gårdens närhet så, här finns mycket att upptäcka.

Till byn Barolo dit det tar ca 10 minuter med bil. Besök gärna borgen mitt i byn och det fina vinmuseet WIMU och det speciella Korkskruvsmuseet! Vill man köra till den närmsta större orten Alba, tar det ca 20 minuter.

 

 

portal_norr_brandini
litet dr
Pool_brandini