Corte San Mattia – med utsikt över Verona

Entre_CSM
Utsik dag Verona

Man blir snabbt förtjust i vingården Corte San Mattia. Läget är något alldeles extra och man blir väl omhändertagen. Vinprovningen som ingår i paketet är naturligtvis ur deras egen produktion signerad Giovanni Ederle. Trädgården vid restaurangen erbjuder fin utsikt, skugga och soligt poolområde.

Avstånd till flygplats:
Verona flygplats ca 18 km
Bergamo ca 120 km
Venedig ca 125 km
Bologna ca 130 km.

45 minuter till Gardasjön

Pris per person: från 6 950 kr 

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum m dusch/wc
Måltider: 3 Frukost, 1 picknick-lunch inkl vin, 1 vingårdsmiddag inkl vin.

Övrigt som ingår:
1 vingårdsvisning med vinprovning (i samband med vingårdsmiddagen)

Hyrbil i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka. Hämtas på valfri flygplats.

Flyg eller tågbiljett bokar du själv.

crp595x350-camera-del-fruttaio-2
crp595x350-camera-del-giardino-1

Gården består av flera olika byggnader och boendealternativ. I huvudbyggnaden ligger receptionen och restaurangen. Här finns också charmiga lite äldre rum som har egen terrass och trädgården direkt utanför. Flera av dem har utsikt över staden. 300 meter från huvudbyggnaden ligger det nyare ”La Vineria”. Här bor du praktiskt taget mitt på vingården med dess vinkällare och produktionsavdelning. Rummen på La Vineria är fina med sina ljusa färger och hemtrevliga textilier. Även dessa rum har utsikt över vinodlingar och dalgången längs bergssidan och vissa har egen terrass.

Eftersom man har Verona inom räckhåll ska man naturligtvis ta sig till denna vackra och historiskt intressanta stad. Den gamla amfiteatern används sommartid för operaföreställningar och så ska man ju en gång ändå ha sett Julias balkong mitt i city. Det tar endast 7-8 minuter med bil ner till Verona och det går buss ner till centrum. Till Valpolicellas vackra vindistrikt kör du på 15-20 minuter. Ta gärna den vackra bergsvägen dit eller hem. Soave-distriktet ligger öster om Verona och har man extra tid är ju en tur till Venedig inte en omöjlighet, speciellt om du lägger till en extra natt.