Costa Degli Ulivi - i hjärtat av Valpolicella

Vy_Från DegliUlivi_IMG_6206 (5)

På en sluttning utanför byn Fumane i härliga Valpolicella, ligger detta utmärkta familjedrivna hotell och vingård. Läget gör att man från gården har fin utsikt över områdets olivlundar och vinodlingar.

Trädgården är stor med härlig gräsmatta, pool och tennisbana finns också. Restaurangen serverar utmärkta rätter från Veneto med mycket kärlek och tradition.

cof

Pris per person: från 6 950 kr  

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 vingårdsmiddag inkl vin, 1 lunch på närbelägen vingård (inkl vinprovning)
Övrigt som ingår:
1 vinprovning på Costa Degli Ulivi
Hyrbil (Fiat 500 eller liknande bil i klassen) i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka

Flyg eller tågbiljetter bokar du själv.

Family_Room_Costa_degli_Ulivi

Hotellrummen inredda i traditionell italiensk stil finns dels i den äldre huvudbyggnaden utan balkong, dels i den nyare flygeln där rummen har balkong. Alla rum har dusch/wc på rummet. Flera trevliga sällskapsutrymmen finns också om man vill stanna inomhus och umgås.
Vill man kombinera en aktiv semester med att relaxa vid poolen är det inte långt till underbara naturupplevelser såsom Grotta di Fumane och vandringar i naturreservatet Molina med sina vattenfall. Valpolicella passar dessutom utmärkt för att cykla.

Balkony-Room-Costa-degli-Ulivi

Till Verona tar det endast 25 minuter med bil. Västerut, ca 45 minuter bort, ligger Gardasjön med gigantiska vatten & lekland om man gillar det och trevliga byar vid sjökanten såsom Bardolino. Coste Degli Ulivi är alltså utmärkt för familjer och grupper som vill kombinera mat och vin med kultur, natur och aktivitet.

Avstånd till flygplats:
Verona ca 25 km
Bergamo ca 125 km