Fattoria di Corsignano - med utsikt över Siena

Corsignanos tall

Det vackra böljande landskapet kring Castelnuovo Berardenga bjuder på milsvid hänförande utsikt. Det glittrar av silver i olivträdens bladverk och vinraderna skapar geometriska mönster i naturen.

Fattoria di Corsignanos ekologiska profil genomsyrar hela deras produktion av druvor, oliver och grönsaker och märks i restaurangens utbud av både traditionella toskanska rätter och fina festmåltider som passar utmärkt till deras Chianti Classico. Vin och andra närproducerade produkter går att köpa i gårdens cantina.

cioccolato-esterno-villa-G

Pris per person: från 7 250 kr 

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 lunch inkl. vin och en 3-rätters vingårdsmiddag inkl. husets egenproducerade vin.

Övrigt som ingår:
1 vinprovning på gården och 1 vinprovning på en vingård i området.
Hyrbil i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka hämtas och lämnas på valfri flygplats ex. Florens eller Pisa.

Flyg eller tågbiljetter bokar du själv.

Appartamento-1-camera-1-1

Lantgården består av en rad rustika byggnader med olika funktioner. Hotellrummen, som ligger i samma hus som reception och cantina, är inredda i traditionell toskansk stil med en mysig känsla. Trädgården har en skön gräsmatta och pool. Intill ligger den populära restaurangen med fina möjligheter för bröllop och andra festligheter. Här trivs familjer, par och mindre sällskap i en fantastisk inramning.

IMG_5375

Hyr en cykel och cykla runt till närbelägna vingårdar och restauranger. Ta en tur till sevärda Chianti Sculpture park inbäddat i skogsmiljö.

Exempel på övriga aktiviteter:
Matlagningskurs · Stadsvandring i Siena med vår auktoriserade guide · Golfdag på närbelägna Royal Golf La Bagnaia

Avstånd till flygplats:
Florens ca 70 km
Pisa ca 120 km