Hotel Barolo och vinmakarna Brezza

Barolo_gavel

På Hotel Barolo bor du bra i populära området Langhe, på en vingård mitt i byn Barolo. En perfekt utgångspunkt för att upptäcka Barolo och dess vackra  omgivningar på egen hand.

Hotellrestaurangen Brezzas stora altan och många av rummen har vacker utsikt över den pampiga borgen och landskapet omkring. Vinkällaren ligger direkt under restaurangen och där kommer du få prova Brezzas egna viner.

Hotellet har en stor pool som boende gäster får nyttja fritt, men är även öppen för allmänheten mot avgift.

Barolo_pool

Pris: från 6 950 kr/person  

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 Frukost, 1 Lunch på hotellet eller närbelägen vingård samt en 3-rätters middag inkl. husets egenproducerade vin.

Övrigt som ingår:
En vinprovning i Hotell Barolo - Brezzas vinkällare
En vinprovning på en närbelägen vingård
Hyrbil: FIAT 500 el. liknande i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg- eller tågresan bokar du själv.

hotel_barolo_3-470x470

Rummen som ligger i en nyare byggnad är relativt stora och trevligt inredda. Naturligtvis har alla rum dusch/wc och fritt wifi. De flesta har balkong med utsikt över borgen eller vinfält. Tv och kylskåp finns på rummet. Hiss finns.

Det finns också konferensrum i samma byggnad vilket gör Hotel Barolo perfekt för möten i kombination med en vingårdsupplevelse.
Fri WiFi och parkering.

Avstånd till flygplatser:
Turin ca 70 km
Milano ca 165 km
Bergamo ca 212 km

hotel_barolo_C-470x470

Området runt Barolo är fantastiskt och det finns mycket att hitta på. Cykla eller vandra till otaliga vingårdar i området eller ta en längre på den utmärkta leden Bar to Bar (Barbaresco to Barolo).

Missa inte borgen mitt i byn, Castello di Barolo, med vinmuseet WiMu - mycket sevärt. Den högt belägna byn La Morra är ett måste - utsikten över de vidsträckta kullarna är slående!

Besök "tryffelstaden" Alba ca 30 min norr om Barolo. Här finns också Ferrero Rochers tillverkning av hasselnöts-praliner, en trevlig liten stad med stort utbud av butiker, barer och restauranger.