Relais Casa Sobrero - episkt panoramaläge i Langhe

ingresso

Casa Sobrero har moderna rum i en avskalad snygg stil. Det passar dig som uppskattar en avslappnad atmosfär, vill utforska denna ljuvliga del av Langhe, njuta vid poolen och av utsikten och bara relaxa. Helt perfekt!

Utanför fönstren breder familjens vinodlingar ut sig och själva vinmakeriet ligger 300 meter längre ner. Hit är du naturligtvis inbjuden till en visning och att provsmaka gårdens egna viner med duktiga vinmakaren Flavio, sonen i familjen. Att Casa Sobrero inte har egen restaurang är inget större bekymmer då det finns flera att välja mellan på kort gångavstånd. Vi bakar in en trerätters vinmiddag på lämpligt ställe i paketet.

Vy_mot_LaMorra_IMG_5876 (2)

Pris per person från 5.250 kr

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum m dusch/wc.
Måltider: 3 frukost, 1 middag inkl vin på närbelägen restaurang, 1 lunch inkl vinprovning ("Five Wines") på en vingård på andra sidan dalen (vin- lunchen tar ca 3 timmar)

Övrigt som ingår:
En vinprovning av gårdens egna viner.
Hyrbil (Fiat 500 eller liknande i klassen) i 3 dygn inkl. självriskeliminering & fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg eller tågresan bokar du själv.

camera_rosso_mod30 - kopia (2)

Casa Sobrero har sex rum och en lägenhet. Alla rum har egen dusch/wc, TV, Wifi och AC. Fin frukost med lokala delikatesser. Fri parkering.
Den lugna trädgården med sin pool är ljuvlig med den fantastiska utsikten.

Avstånd till flygplatser:
Turin ca 70 km
Milano ca 165 km
Bergamo ca 212 km

cyklar_mod76

Vill du ut och vandra går det vandringsleder som förbinder de tre byarna direkt utanför Casa Sobreros husknut. Bland annat den trevliga routen Bar to Bar som binder ihop Barolo med Barbaresco.
Det finns också ett par e-bikes att hyra på hotellet och fler cyklar kan man t ex. boka nere i byn. Området runt Castiglione Falletto är fantastiskt och det finns mycket att upptäcka.
Det är 5 km till Barolo by och du får inte missa att besöka den högt belägna byn La Morra.

Missa inte borgen mitt i Barolo, Castello di Barolo med vinmuseet WiMu - mycket sevärt.
Besök tryffelstaden Alba ca 30 min norr om Barolo. Här finns också Ferrer Rochers tillverkning av hasselnötspraliner.