Relais Fattoria Valle - charmerande villa i Panzano

Fattoria Valle 9

Tjocka stenväggar, granitgolv, djupa fönsternischer och takbjälkar genomgående i hela huset. Villans rustika stil är varm och ombonad och med varsam hand har man uppdaterat med bekvämligheter som hiss, AC och gratis Wi-Fi. Även värdskapet är varmt och välkomnande, så här kommer du att trivas.
De höga träden skuggar och ger lä i den soldränkta sluttningen. Poolen har sin egen soliga plats i trädgården med utsikt över den vackra dalen och Panzano på höjden mittemot. Fattoria Valle har ingen egen vinproduktion men ligger omgiven av otaliga vinproducenter mitt i det vackra Chianti Classico-distriktet.

Fattoria Valle 2

Pris per person: från 6 950 kr  

I vård grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 Frukost, 1 Lunch med vin i en närliggande by, samt en 3-rätters toskansk middag med husets Chianti Classico.

Övrigt som ingår:
Ett glas välkomstvin vid ankomst. Två vinprovningar på närbelägna vingårdar.
Hyrbil: FIAT 500 el. liknande i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg- eller tågresan bokar du själv.

Fattoria Valle 21

Hotellet har 13 rum i tre våningsplan. Alla rum är individuellt inredda och vissa rum har utsikt över dalen. Rummen är rökfria, rymliga och charmiga med antika möbler i typisk toskansk herrgårdsstil.
Restaurangen erbjuder vällagade toskanska rätter och lokala viner som sommartid oftast serveras ute på gårdsterrassen.
En bar och flera olika sällskapsutrymmen gör Fattoria Valle även lämplig för mindre grupper och familjesammankomster. Gratis parkering.

Avstånd till flygplatser:
Florens ca 45 km
Pisa ca 95 km

Fattoria Valle 15

På Fattoria Valle kan du delta i matlagningskurser och njuta av den gemensamt lagade måltiden med tillhörande vin.
Närheten till Panzano (500 meter) är ett stort plus och ger fler restaurangmöjligheter eller bara ta en kopp kaffe eller ett glas vin och titta på det sköna torglivet. Det tar ca 15 minuter att köra till den större byn Greve in Chianti och knappt 20 minuter till charmiga Castellina in Chianti.
Hyr gärna en el-cykel eller en vespa och susa omkring på de kurviga och backiga landsvägarna. Eller vandra mellan vingårdar och byar i närheten.