Villa Arnilù

Villa Arnilù

Arnilu exteriör
Utsikt från Arnilu mot SG_liggande

Villan ligger på en sluttning väster om San Gimignano och har en vacker utsikt över staden och dess berömda ”sky line”. Vingården Palagetto, som äger Villa Arnilù, odlar vin på markerna som omger villan.

Det är ca 1,5 km in till västra stadsporten så det tar inte lång tid att ta sig in med bil. Går du däremot uppskattar vi promenaden till 45-50 minuter och större delen av sträckan går man på landsvägen. Till systerhotellet Villa Palagetto, som har en restaurang under kvällstid, tar det 10 min med bil och ytterligare några minuter till själva vinmakeriet Palagetto där vinprovningen sker och även lunch serveras.

Pris per person: från 6 950 kr 

I vårt grundpris ingår:
Boende: 3 nätter i dubbelrum med dusch/wc
Måltider: 3 frukost, 1 lunch inkl. vin och en 3-rätters vingårdsmiddag inkl. husets egenproducerade vin.

Övrigt som ingår:
1 vinprovning i gårdens cantina och 1 vinprovning på en vingård i området.
Hyrbil i 3 dygn inkl. självriskeliminering och fri körsträcka. Hämtas och lämnas på valfri flygplats.

Flyg eller tågbiljetter bokar du själv.

agriturismo-niccolai-villa-arnil-sottobosco-1_6538621105_o-1300x1280
agriturismo-niccolai-villa-arnil-der-lesesaal_6537725501_o-1300x1280

I villan finns åtta dubbelrum med privata badrum. Alla vackert inredda i en toskanskt lantlig stil. Två av rummen har direkt utsikt mot staden. Något rum kan ta en extrabädd.

En lounge innanför den glasade entrén, en matsal och ett mindre sällskapsrum finns också samt en stenlagd terrass där man med fördel äter både frukost och middag. En kock kommer varje kväll och lagar middag och frukost anordnas av en frukostvärdinna.

Avstånd till flygplats:
Florens ca 62 km
Pisa ca 78 km

I den lilla trädgården finns intill receptionshuset ett poolområde med sköna solbäddar och fantastisk utsikt över San Gimignano. Under receptionens öppettider går det att beställa något drickbart att ta med till sin solstol eller till terrassen. Här kan man verkligen njuta varje sekund av att vara på klassisk mark!

Villan lämpar sig utmärkt för sällskap som vill ha boendet för sig själva! Kanske för släkten som vill fira, kompisgänget eller varför inte en "aktiv" företagsresa. Kanske en cykeltur för gänget?! Hör med oss om möjligheterna.

 

matsal arnilu
poolen Arnilu