Inspirerande Italien – Road trips

Inspirerande Italien - Road trips

Vy_mot_LaMorra_IMG_5876

För dig som vill uppleva mer än det du hinner på en trenätterstur är en road trip genom olika vinregioner en lysande idé.

Fem fantastiska regioner i norra Italien i ett kuperat landskap med vackra berg, glasklara sjöar, trevliga byar och vinodlingar i massor. Du kan kombinera de regioner och vinhotell du önskar utifrån tillgänglighet. Vin, mat borgar & slott, en road trip ger dig massor av möjligheter att hitta det just du gillar!

Är du såld på Amarone och Barolo kan du kombinera Veneto/Valpolicella och Piemonte för att få just de vinupplevelser du önskar.

För dig som uppskattar pärlande och mousserande viner blir en kombo av Emilia-Romagna (Lambrusco), Franciacorta och Piemonte (Alta Langha) perfekt.

Eller så kanske du vill göra en salig mat- och vinresa genom Piemonte, Emilia-Romagna och Toscana?!

I Toscana går det utmärkt att göra en road trip bara där och få med både kustnära boende och lantliga lägen i charmiga Chianti Classico. Eller så kombinerar du det med en annan härlig region.

Bil i by (2)
gula druvor
Vägskylt Sereni_s

Upplev tre olika vingårdar i olika regioner. Två nätter på varje vingård gör att du hinner uppleva massor. På alla tre ställena kommer du att få en vingårdsmiddag inklusive vin och en vinprovning, dessutom ingår frukostar.

Paketet kan varieras utifrån dina önskemål.
T ex. 3+3 nätter eller 2 + 4 nätter på två vingårdar. Allt i mån av plats.

Läs om våra vingårdar i:
Veneto
Lombardiet
Piemonte
Emilia-Romagna
Toscana

I upplägget ingår 6 nätter med frukost, 3 vingårdsmiddagar med vin och 3 vinprovningar.

För dig som reser med egen bil
Pris per person i dubbelrum: från 8 250 kr

För dig som vill ha hyrbil inkluderat
Pris person i dubbelrum: från 10 250 kr